vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Vakantiebeurs: China bezoeken in Utrecht

Wie China wil bezoeken kan daarvoor naar de Vakantiebeurs in Utrecht van 11 t/m 15 januari 2017. Het toerisme van en naar China zit flink in de lift, want in 2015 gingen meer dan 150.000 Nederlanders naar het land.

Die wederzijdse kennismaking heeft er overigens ook voor gezorgd dat de Chinezen Nederland weten te vinden; meer dan 300.000 toeristen uit China kwamen in 2015 naar ons land en zoals het er nu naar uitziet worden dat er dit jaar en de komende jaren nog veel meer.

Jaar van de Haan

In 2017 – het Chinese Jaar van de Haan – is zo veel te zien in China. Meer dan de bekende hoogtepunten als Beijing, Shanghai, Hong Kong en de Chinese Muur. China heeft een onvoorstelbaar rijke geschiedenis die zich uit in schitterende cultuur, waar het Chinees verkeersbureau op de stand van de Vakantiebeurs veel aandacht aan zal besteden. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld op de thee komen; men kan talloze soorten proeven en daarnaast genieten van live muziek op de Ghuzeng, een authentieke Chinese citer met 20 snaren en beweegbare bruggen die al in de eerste eeuw bespeeld werd.

Reuzenpanda’s

Een vermelding waard is de unieke Chinese natuur. Het land is zo groot, je kunt je bijna niet voorstellen hoeveel klimaatzones en verschillende landschappen er zijn, waarvan je sommige echt alleen in China tegenkomt. Van stranden tot bruisende steden en van beroemde rivieren als de Yangtzee – waarover onlangs nog een mooie Nederlandse televisieserie is geweest – tot aan prachtige bamboebossen waar de alleen in China in het wild levende reuzenpanda’s goed gedijden.

Dankzij de goede samenwerking tussen Nederland en China zal in het voorjaar van 2017 voor het eerst twee echte Reuzenpanda’s naar Nederland komen. Naar verwachting zullen deze schitterende dieren in de lente te zien zijn in Ouwehands Dierenpark.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739