vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Keuze vakantie zorgt soms voor vakantiestress

auto-vakantie-tips

Vakantiestress

Vakantie hoort leuk te zijn, maar soms begint de stress al voordat de reis is begonnen.

Twintig procent van de Nederlanders al moeite met het kiezen van de juiste bestemming en velen vragen zich af of ze niet teveel betaald hebben voor hun vakantie, zo blijkt uit een onderzoek van een Nederlandse reisorganisatie.

Uit onderzoek blijkt dat vakantiegangers veel twijfels en vragen hebben bij het oriënteren, zoeken en boeken van een vakantie. Zo raadpleegt 64 procent vooraf vakantiereviewsites om van derden te horen wat er wordt gezegd over de vakantiebestemming. Ook wil 22 procent vooraf informatie hebben over welk type strand (zandstrand, kiezelstrand of schelpenstrand) er bij de vakantiebestemming ligt en 45 procent welke handdoeken/beddengoed er in de accommodatie op de vakantiebestemming aanwezig zijn. Ook wil de Nederlander weten hoe vaak er schoongemaakt wordt.

Daarnaast speelt voor 20 procent van de Nederlandse vakantiegangers de aanwezigheid van wifi een belangrijke rol voor de keuze van de accommodatie.

Wil je minder vakantiestress? Sluit tijdig een goede reisverzekering af!

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739