vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Val Thorens gekozen tot beste skigebied van de wereld

Afgelopen weekend heeft Val Thorens (Savoie) voor de tweede keer op rij de onderscheiding gekregen voor het ‘’beste skigebied ter wereld’’ en het ‘’beste skigebied van Frankrijk’’ tijdens de World Travel Awards 2014, welke uitgereikt werden in Kitzbühel (Oostenrijk).

In hetzelfde weekend vond in Val Thorens tevens de opening van het seizoen plaats met 16% meer skiërs dan tijdens de opening in 2013, onder optimale weers- en sneeuwcondities.

De World Travel Awards worden al sinds 20 jaar uitgereikt. De ‘Ski Awards’ bestaan sinds afgelopen jaar en zijn aparte onderscheidingen voor het wereldwijde ski toerisme : de skigebieden, maar ook hun partners en lokale dienstverleners zoals hotels, chalets, de detailhandel en skiliften.

De onderscheidingen worden uitgereikt op basis van stemmen van het publiek, experts in de toeristische sector, bedrijven en touroperators. Dit jaar zijn er op internet meer dan een miljoen stemmen vanuit 127 landen uitgebracht voor de Ski Awards.

Andere gebieden die ook in de running waren zijn: Perischer (Australië), Niseko United (Japan), Treble Cone (Nieuw-Zeeland), YounPyong (Zuid-Korea), Vallnord (Andorra), Kitzbühel (Oostenrijk), Bansko (Bulgarije), Ruka (Finland), Garmisch-Partenkirchen (Duitsland), Val Gardena (Italië), Trysil (Noorwegen), Rosa Khutor (Rusland), Kranjska Gora (Slovenië), Aramon Cerler (Spanje), Are (Zweden), Laax (Zwitserland), Cerro Catedral (Argentinië), The Lake Louise Ski Resort (Canada), Valle Nevado (Chili) en Deer Valley Resort (USA).

Sinds 1971, het jaar waarin Val Thorens gebouwd werd, staat Val Thorens niet stil en werkt voortdurend aan vernieuwing met als resultaat deze mooie erkenning. Natuurlijk zijn alle Nederlandse wintersporters weer van harte welkom.

Video: Opening van het Val Thorens wintersportseizoen op 22 november 2014

Bekijk hier de video:

[youtube]https://youtu.be/lMGeC6CNS3g[/youtube]

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739