vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Visum eisen voor China aangescherpt

Buza roept nederlanders dringend op om mali te verlaten De regels met betrekking tot het aanvragen van een visum voor China zijn sinds 7 december jl. flink aangescherpt.

Naast het gewone aanvraagformulier, kleurenpasfoto en geldig paspoort moet men nu ook een kopie ticket, hotelreservering en reisschema kunnen overleggen. Verblijft je bij vrienden of familie, dan heb je een uitnodigingsbrief met kopie legitimatiebewijs nodig van diegene die jouw uitnodigt.

Vooral voor mensen die door China willen reizen en nog niet weten welke plaatsen ze precies willen bezoeken maar wel al een ticket hebben geboekt is het lastig, aldus Carolien Eyndhoven van C&E Embassy Express. Zij moeten kunnen laten zien waar en wanneer ze verblijven anders wordt het visum niet toegekend.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739