vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Vliegtickets dit jaar tot 25% goedkoper dan vorig jaar

Goedkope-vliegtickets In 2015 is de prijs voor een vliegticket is sterk gedaald ten opzichte van 2014, zo blijkt uit onderzoek van vliegticketwebsite PaperFlies. Je kan dit jaar veel geld besparen, zo boek je een ticket naar de populairste bestemmingen met kortingen oplopend tot 25 procent.

Onder de populairste bestemmingen zijn Bali en Kaapstad het sterkst gedaald. Bij het onderzoek werd gekeken naar de goedkoopste prijs van een retourvlucht vanaf Amsterdam. Een retourticket naar Bali zakte van 593 euro in 2014 naar 475 euro in 2015, een daling van bijna 25 procent.

Retour vliegen naar Kaapstad is dit jaar bijna 100 euro goedkoper ten opzichte van vorig jaar, de prijs daalde met 17 procent. Ook de prijs van een ticket naar Johannesburg daalde met 16,8 procent.

Je vliegt dit jaar al v.a. 366 euro naar New York. Prijsdaling zijn o.a. ook te zien naar Sydney, Jakarta en Rio de Janeiro en Willemstad.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739