vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Vuurzee in Marokkaans hotel met Nederlandse gasten

Vuurzee in marokkaans hotel met nederlandse gasten

In de nacht van zaterdag op zondag heeft in een vijfsterrenhotel in de Marokkaanse toeristische plaatst Marrakesh een grote brand gewoed. De gasten, waaronder Nederlanders en Belgen, konden op tijd wegkomen. Geen van de hotelgasten raakte gewond.

De brand brak rond 01.00 uur ’s nachts uit in het restaurant van vijfsterrenhotel Jardins De La Koutoubia in Marrakesh. In het hotel verbleven zo’n tien Nederlanders en negentien Belgen. Vreemd genoeg werkte het brandalarm niet.

Volgens een Nederlands echtpaar deed het personeel niets en zijn zij daarom maar zelf teruggegaan om andere hotelgasten te waarschuwen.

De vakantiegangers in het hotel hadden geboekt via de reisorganisaties TUI en Thomas Cook. TUI Nederland gaat onderzoeken of de veiligheidsregels wel zijn nageleefd. De toeristen zijn door de touroperator in een ander hotel ondergebracht.

Bron: NOS.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739