vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Watersporter gedood door aanval haai

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Een 20-jarige man is donderdag tijdens het watersporten in de baai van Kaapstad door een haai doodgebeten.

Dit is al het tweede dodelijke incident met haaien dit jaar in Zuid-Afrika.

Haai van 5 meter

De man werd aangevallen door een haai van 5 meter lang terwijl hij aan het bodyboarden was met zijn broer en vrienden, dit liet woordvoerder Craig Lambinon van het National Sea Rescue Institute weten. Zijn rechterbeen werd daarbij compleet afgerukt. Verder zijn er geen andere beten op het lichaam gevonden. Na de aanval werden er nog zes andere haaien gesignaleerd in het populaire False Bay.

Afgelopen week werden toeristen nog gewaarschuwd voor haaien rondom de toeristische stad Knysna.

//
//

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739