vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Wereldreisverzekering – Nu tot 10% korting – Allianz Global Assistance

Wereldreisverzekering - Nu tot 10% korting
Wereldreisverzekering – Nu tot 10% korting

Op wereldreis? Kies dan voor de voordelige Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance. Je mag dan als wereldreiziger 24 maanden in het buitenland verblijven, dus perfect voor een reis om de wereld. Daarnaast ontvang je nu tot 10% jongerenkorting op de toch al gunstige premie.

Hier kan je zelf de premie berekenen en direct een Globetrotter Verzekering afsluiten voor een wereldreis of ander lang verblijf in het buitenland. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. De polis van de reisverzekering ontvang je direct per e-mail! Je kan deze wereldreisverzekering zelfs vijf minuten voor je vertrek afsluiten.

Een wereldreis maken

Een wereldreis maken, wie wil dat nou niet? Andere landen en culturen verkennen. Jouw horizon verbreden en de wereld ontdekken.

Een wereldreis is in strikte zin een reis waarbij elke meridiaan minstens eenmaal gepasseerd wordt. Een wereldreiziger wordt ook wel een Globetrotter genoemd. Voor wereldreizen wordt als vervoermiddel in het algemeen het openbaar vervoer gebruikt, waarbij intercontinentaal meestal voor het vliegtuig wordt gekozen. Een cruise als wereldreis stijgt ook in populariteit.

De reisbranche biedt speciaal voor wereldreizen de Round-The-World-Tickets, waarmee in meerdere etappes en met inbegrip van trajecten over land eenmaal om de wereld gevlogen kan worden

Goed verzekerd tijdens jouw wereldreis

Natuurlijk moet je tijdens je wereldreis wel goed verzekerd zijn. Dat kan snel en voordelig bij Allianz Global Assistance. Hiervoor is de Globetrotter Verzekering de beste keuze. Je mag dan onafgebroken maximaal 24 maanden in het buitenland verblijven.

Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance

Er is een uitstekende reisverzekering voor Nederlanders die voor een langere periode naar het buitenland vertrekken. Deze verzekering is volledig afgestemd op de situatie van reizigers die tot 24 maanden in het buitenland verblijven of een wereldreis gaan maken, dat is de Globetrotter Verzekering. De voordelen van de Globetrotter Verzekering zijn:

  • Een wereldreis van 1 maand tot 24 maanden is mogelijk.
  • Je kunt de verzekering tussentijds verlengen (tot maximaal 24 maanden).
  • Tijdelijke terugkeer naar Nederland is toegestaan.
  • Werken tijdens de wereldreis is toegestaan.

Denk er aan dat als je gaat werken tijdens je wereldreis (bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of betaald werk) dit niet op een standaard doorlopende reisverzekering meeverzekerd is.

Let er daarnaast ook op dat als je langer dan een jaar in het buitenland verblijft en daar gaat werken (ook vrijwilligerswerk of studeren), je mogelijk jouw basiszorgverzekering moet opzeggen. Je kunt daarvoor de dekking ‘medische kosten volledig’ op de Globetrotter Verzekering meeverzekeren.

Globetrotter Verzekering voor wereldreizigers

De Globetrotter Verzekering is ideaal voor wereldreizigers, backpackers, studenten, expats en anderen die lang in het buitenland verblijven of er gaan werken:

  • Speciaal ontwikkeld voor reizigers die voor langere tijd naar het buitenland gaan zoals een wereldreis.
  • Een doorlopende reisverzekering biedt in veel gevallen geen dekking als je lang op reis gaat.
  • Ook dekking als je gaat werken en studeren tijdens je reis.

Extra services

Tijdens je wereldreis ondersteunt de Globetrotter Verzekering je met verschillende extra services. Innovatieve diensten zoals Geld Service en de Persoonlijke Reis- assistent. De Persoonlijke Reisassistent is onderdeel van de alarmcentrale en helpt 24/7 antwoord te vinden op allerlei reisvragen. De Geld Service is bedoeld voor reizigers in het buitenland die, door bijvoorbeeld verlies of beschadiging van hun bankpas, geen toegang hebben tot hun geld. In dat geval kan Allianz Global Assistance tijdelijk een bedrag beschikbaar stellen via één van de 400.000 kantoren van Western Union wereldwijd. Iedere verzekerde met bagagedekking heeft recht op Geld Service.

Waarom de Globetrotter Verzekering?

De Globetrotter Verzekering is speciaal voor iedereen die lang op reis gaan of gaat werken in het buitenland. De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance kan je afsluiten voor minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden. Je hebt de keuze uit Europadekking of werelddekking.

Besluit je tussentijds nog langer te blijven? Dan verleng je heel eenvoudig online je verzekering. En als je besluit eerder terug te komen dan verwacht, krijg je een deel van je verzekeringspremie terug, indien je geen schade hebt gehad.

De Globetrotter Verzekering is geschikt voor iedereen die:

  • Voor langere tijd naar het buitenland gaat (1 tot 24 maanden).
  • Vrijwilligerswerk gaat doen.
  • Gaat studeren in het buitenland.
  • Stage gaat lopen.
  • Een rondreis of wereldreis gaat maken.
  • Een lange periode gaat backpacken.
  • Gaat werken in het buitenland.
  • Als au pair naar het buitenland gaat.

De Globetrotter Verzekering is in alle bovenstaande situaties altijd de beste keuze. Standaard werk (kantoor of werken in een bar) is gewoon meeverzekerd. Als je werk gaat doen met een verhoogd risico geldt daarvoor een toeslag, neem hiervoor contact met ons op.

Standaarddekking van de Globetrotter Verzekering

Je stelt de Globetrotter Verzekering op maat samen. Je bepaalt zelf waarvoor je wel of niet gedekt wilt zijn, alleen de SOS dekking is verplicht. Zo betaal je nooit teveel premie. En met de Assistant Services ben je helemaal verzekerd van extra zekerheid op reis. De dekkingen waaruit je kunt kiezen zijn:

  • Ongevallen
  • Bagage Budget, Uitgebreid of Compleet
  • Medische Kosten Aanvullend/Volledig (optioneel)
  • Rechtsbijstand
  • Aansprakelijkheid

Aanvullende dekkingen:

  • S.O.S. Autohulp
  • Wintersport en bijzondere sporten
  • Werelddekking

Zoals gezegd is alleen S.O.S. Hulpverlening verplicht. Deze dekking is voor o.a.: extra verblijfskosten, repatriëring, opsporing- en reddingskosten.

Je kunt de Globetrotter Verzekering ook uitbreiden met de onderstaande services, deze bieden nog meer zekerheid en beschermen de bagage èn jou persoonlijk. Allianz Global Assistance is de enige reisverzekeraar in Nederland die deze unieke services aanbiedt.

  • SMS Assistant (gratis): Bij dreigend gevaar in het reisgebied word je razendsnel per SMS gewaarschuwd.
  • Luggage Assistant: Koffer kwijt? Sleutels weg? Tas verloren? Met Luggage Assistant krijg je het snel weer in handen. Vinders van verloren voorwerpen bellen het alarmnummer op het label of de sticker. Op een veilige manier word je weer herenigd met je bagage.
  • Life Assistant: Het kan overal en altijd gebeuren: je krijgt een ongeval en bent niet meer aanspreekbaar. Dankzij Life Assistant weten hulpverleners wie je bent en welke hulp ze moeten of mogen geven.

Bijzonderheden van de Globetrotter Verzekering zijn:

  • Je moet deze verzekering voor minimaal 1 maand afsluiten.
  • De maximale verzekeringsduur is 24 maanden.
  • Je kunt deze verzekering tussentijds verlengen.
  • Kom je eerder terug naar Nederland dan krijg je teveel betaalde premie terug (mits je geen schade hebt geclaimd).
  • Je hebt de keuze uit Europadekking of Werelddekking.
  • De hoogte van je bagagedekking kan je zelf kiezen.
  • Je hebt de keuze om Medische kosten volledig of aanvullend mee te verzekeren.
  • Het is toegestaan om te werken in buitenland (voor gevaarlijk beroepen geldt een toeslag).
  • Je ontvangt jongerenkorting tot 10% als je jonger bent dan 27 jaar.

Allianz Global Assistance voor de beste reis- en annuleringsverzekeringen

Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Zo opereert Allianz Global Assistance op vijf continenten, in 29 landen, waaronder Nederland. De 11.000 eigen werknemers werken samen met ruim 400.000 dienstverleners én een internationaal netwerk van lokale agenten in landen waar Allianz Global Assistance geen eigen vestiging heeft. Zo kunnen ze dag en nacht voor je klaar staan, waar ter wereld je ook bent. Het motto is ‘How can we help?’ Wereldwijd profiteren 250 miljoen verzekerden van de uitstekende dienstverlening van Allianz Assistance. Dat is zelfs 4% van de hele wereldbevolking.

Vragen?

Heb je een vraag over wereldreisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: Info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739