vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Handig tijdens de wintersport: De SOS International RETURN Tag

Je verloren spullen snel weer terug? Dan is de SOS International RETURN Tag misschien wat voor jou.

Tijdens je wintersportvakantie kun je snel wat kwijtraken. Bijvoorbeeld jouw rugzak met autosleutels en portemonnee vergeten in de gondel. Of de skipas valt uit je jaszak als je boven op de berg uit de stoeltjeslift komt. Misschien laat je jouw telefoon op een terras liggen en kan iemand anders per ongeluk met jouw ski’s in de skibus stappen. Om dit soort vervelende situaties binnen enkele minuten op te lossen introduceert SOS International: De SOS International RETURN Tag.

Met de SOS International RETURN Tag, markeer je al je onmisbare en kostbare spullen die je meeneemt tijdens wintersport. Het enige dat de eerlijke vinder hoeft te doen is de QR code op de tag te scannen. Na het scannen verschijnen twee telefoonnummers en een mailadres van de eigenaar (meer gegevens worden niet getoond) zodat snel contact kan worden opgenomen. Zo heb je als eigenaar snel je verloren spullen weer terug.

De SOS International RETURN Tag’s zijn uiteraard te gebruiken in het buitenland. De contactgegevens worden in het Frans, Duits, Spaans en Engels weergegeven.

Online verkrijgbaar

De SOS International RETURN Tag is online te bestellen via sosopreis.nl/product/return-tag/ Eén pakket bevat een stickervel met 18 stickers. Ieder stickervel heeft een unieke QR code die gekoppeld is aan jouw persoonlijke contactgegevens als telefoonnummer en e-mailadres. De SOS International RETURN Tag kost 7,95 euro.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739