vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Wintersporters boeken steeds later

Buza roept nederlanders dringend op om mali te verlaten Wintersport is populair en ook in tijden van crisis en economische teruggang gaan wintersporters liever op zoek naar besparingen dan dat ze thuis blijven.

Wintersporters stellen de boeking zo lang mogelijk uit in de hoop een goede deal te kunnen maken. 60% van de wintersporters gaat wel op wintersport, maar heeft nog niet geboekt. Zo blijkt uit een rondgang onder de leden van SnowRepublic.com.

Besparingen

Wintersporters gaan op zoek naar besparingen op uitrusting, verblijf en uitgaven ter plekke. Ook struinen ze het internet af op zoek naar mooie deals.

Reisaanbieders en wintersportgebieden spelen daar soms al slim op in. Zo zijn er gebieden die een gratis accommodatie weggeven bij aanschaf van een skipas. Dit soort aanbiedingen zullen er naar verwachting meer komen. Om de wintersporter tot boekingen te verleiden worden er ook vroegboekkortingen gegeven.

Voorjaarsvakantie

Het wachten met boeken om in de voorjaarsvakantie te kunnen skiën is een minder goede optie. In die periode zijn er ook vakanties in Duitsland en Oostenrijk. Er zal waarschijnlijk sprake zijn van extreme drukte in de wintersportgebieden. Wacht je dus te lang, dan loop je het risico achter net te vissen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739