vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Op zakenreis? Knuffelbeer mee

De Britse hotelketen Travelodge laat weten dat er elk jaar zo’n 75.000 knuffelberen achterblijven in hun hotels.

Mocht je denken dat het om speelgoed van kinderen gaat, dan heb je het mis.

Knuffelbeest in bed

Volgens een enquête onder 6.000 Britse gasten blijkt dat ruim 35 procent van de volwassenen met een knuffelbeest in bed slaapt. Een kwart van de mannen die deelnamen aan het onderzoek gaf zelfs toe dat de teddy mee mag op zakenreis. De belangrijkste reden: hij doet hen ’s avonds aan thuis denken en dat helpt in slaap te vallen.

Veertien procent van de getrouwde mannen zei het knuffelbeest te verstoppen als er familie of vrienden op bezoek kwamen, een tiende van de single mannen verbergt zijn pluchen bedgenoot als zijn vriendin blijft slapen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739