vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Zweeds vakantiehuisje vat vlam: zes doden

Zweeds vakantiehuisje vat vlam: zes doden Zondag heeft een brand in een vakantiehuisje bij het Zweedse Tidaholm het leven gekost aan zes bewoners, waarschijnlijk Denen, zo melde Zweedse media.

Het vakantiehuis ligt in de nabijheid van het afgelegen gehucht Härja, ten zuiden van Tidaholm. Het vuur werd ontdekt door buurtbewoners, toen het huis al grotendeels verwoest was. Op de oprit stonden twee auto’s waarvan één met een Deens kenteken.

De slachtoffers vierden volgens een buurman meermalen per jaar vakantie in het Zweedse huisje. Van het vakantiehuisje resteren alleen twee stenen schoorstenen.

Het is onduidelijk hoe de brand heeft plaatsgevonden. Volgens de politie is er geen elektriciteit in huisje, maar wel een houtkachel en een open haard. De politie heeft geen aanwijzingen in de richting van brandstichting.

//
//

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739