vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Adventure & Survival Verzekering: slechts € 1,80 per dag

Adventure & Survival Verzekering
Adventure & Survival Verzekering

Boek je een avontuurlijke reis? In dat geval is het belangrijk dat je de juiste reisverzekering afsluit.

Survivallen en het beoefenen van extreme sporten brengt extra risico’s met zich mee. Staat je vakantie voornamelijk in het teken van avontuurlijke sporten? Denk er dan aan dat je hiervoor een speciale reisverzekering moet afsluiten waarbij outdoor sporten ook meeverzekerd is.

Adventure & Survival Verzekering

Allianz Global Assistance heeft een dergelijke verzekering. Deze is geschikt voor de avontuurlijke vakantieganger. De Adventure & Survival Verzekering. Deze reisverzekering kan zowel door individueel, als door groepen worden afgesloten. Het is de ideale reisverzekering voor de avontuurlijke vakantieganger.

Wat zijn bijzondere of extreme sporten?

Bij bijzondere vormen van outdoor activiteiten of sporten moet je denken aan bepaalde vormen van duiken zoals: decompressie-, grot- en wrakduiken.

Andere bijzondere sporten zijn jagen, bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, parachutespringen, paragliding, hanggliding, ultralight vliegen en zweefvliegen.

Dekking Adventure & Survival Verzekering

De Adventure & Survival reisverzekering dekt onder andere:

  • SOS-kosten;
  • repatriëring;
  • vervangend vervoer en verblijf;
  • beschadiging, verlies of diefstal van bagage;
  • ongevallendekking;
  • medische kosten;
  • aansprakelijkheidsdekking voor de deelnemer(s).

Daarnaast zijn alle risico’s die survivallen en het beoefenen van extreme sporten met zich meebrengen, gedekt. Alleen voor bungeejumpen is er geen ongevallendekking.

Allianz Global Assistance Alarmcentrale

Met de Adventure & Survival Verzekering van Allianz Global Assistance ben je direct verzekerd van een wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld, met alarmcentrales in 34 landen. Een netwerk van 400.000 hulpverleners zorgt voor professionele hulp waar ook ter wereld. Wanneer je belt met Allianz Global Assistance word je in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Vragen?

Heb je een vraag over een Adventure & Survival Verzekering of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Telefoon: 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739