vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Buitenlandse zaken waarschuwt reizigers naar Malta

Buitenlandse zaken waarschuwt reizigers naar Malta

Het ministerie van Buitenlandse zaken, waarschuwt reizigers die de komende dagen naar Malta vertrekken.

De parlementsverkiezingen in Malta van 9 maart 2013 kunnen in de dagen erna leiden tot grote festiviteiten, drukke openbare bijeenkomsten en drukker verkeer vooral in de centra van dorpen en steden. Openbaar vervoer zal wellicht niet optimaal functioneren en veel winkels, bedrijven en scholen zullen gesloten zijn op maandag 11 maart aanstaande.

Aangezien ordeverstoringen niet kunnen worden uitgesloten, worden toeristen geadviseerd om de lokale media in de gaten te houden, grote menigten te mijden en waakzaamheid te betrachten. Het is belangrijk dat reizigers zich bewust zijn van politieke gevoeligheden. Ook dient men extra voorzichtig te zijn in het verkeer.

Wijs op reis! – advies van het Ministerie van Buitenlandse zaken:

Een reisverzekering met dekking van medische kosten in het buitenland is belangrijk. Medische voorzieningen zijn in het buitenland vaak extreem duur.

Bron: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/malta

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739