vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Camera meest geclaimd bij reisverzekeraar

Afgelopen zomer zijn vakantiegangers heel wat camera’s en daarmee vakantiefoto’s kwijtgeraakt. Van alle verloren, beschadigde of gestolen voorwerpen staat de camera in juli en augustus met 17 procent op de eerste plaats. Dit meldde de Europeesche Verzekeringen afgelopen maandag.

Camera gestegen naar nummer één

Digitale camera meest geclaimd

Digitale camera meest geclaimd

Zoals je eerder hebt kunnen lezen op Reisverzekering Blog werd de (zonne)bril vorig jaar en afgelopen winter het meest geclaimd. Dit jaar heeft de (zonne)bril plaats moeten maken voor de camera. “Camera’s zijn een gewild object voor dieven, zegt een woordvoerder van de Europeesche Verzekeringen. “En als je camera gestolen wordt, heb je eigenlijk dubbel pech. Want met je camera zijn ook meteen je dierbare vakantiefoto’s verdwenen.”

Misbruik maken van de reisverzekering
Consumenten vinden het erg vreemd dat er zoveel camera’s gestolen worden. Volgens hen zijn er heel wat vakantiegangers die misbruik maken van hun reisverzekeraar. De reisverzekeraar onderneemt vaak alleen actie wanneer het gaat om hoge vergoedingen of mensen die vaker voorwerpen claimen. Een tip voor de reisverzekeraar: kijk even op de Hyves-pagina van de persoon die meent zijn camera kwijt te zijn. In veel gevallen zul je gewoon de vakantiefoto’s kunnen bekijken, maar is de camera ‘verdwenen’.

(meer…)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739