vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche Verzekeringen wint Veer voor beste reisverzekeraar

Europeesche verzekeringen wint veer voor beste reisverzekeraar Europeesche Verzekeringen is door Nederlandse reisbureaus verkozen tot winnaar van de Veer voor Beste Reisverzekeraar 2012.

Deze prijs is dinsdag tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht uitgereikt.

Overall waardeerden de reisbureaus de dienstverlening van de Europeesche met een 8,02. Hiermee heeft de Europeesche de hoogste score.

Onderzoek onder ruim 6000 reisagenten

De Verenverkiezing is een jaarlijks initiatief van TravMagazine, het vakblad in de reisbranche. De veren worden toegekend naar aanleiding van een onderzoek door GfK Retail & Technology Benelux onder ruim 6000 reisagenten in Nederland. Het is voor de Europeesche het 14e jaar dat zij de Veer voor beste reisverzekeraar hebben gewonnen.

Bevestiging van de goede samenwerking

Commercieel Directeur Toon Sweens nam de prijs namens de Europeesche in ontvangst: “We zijn heel trots dat we de Veer dit jaar hebben gewonnen. Het is voor ons een bevestiging dat de reisbureaus onze inspanningen voor een goede samenwerking dit jaar op prijs hebben gesteld.”

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739