vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche Verzekeringen stopt met directe verkoop aan consumenten

Europeesche verzekeringen stopt met directe verkoop aan consumenten Vandaag heeft Europese Verzekeringen aangekondigd te stoppen met de directe verkoop aan consumenten via de website www.europeesche.nl

De website blijft, maar met een andere functie. Ook daarna blijft het mogelijk om verzekeringen van de Europeesche online af te sluiten. Daarvoor kunnen consumenten terecht bij de met haar samenwerkende intermediairs, zo laat de Europeesche weten.

Meer samenwerking met intermediairs

Om meer maatwerk te kunnen bieden aan haar klanten, wil de Europeesche nauwer samenwerken met haar intermediairs en gespecialiseerde partners. Naast reisorganisaties, zorgverzekeraars en verzekeringsadviseurs, zijn dat ook bonden, clubs en verenigingen die zich dicht bij de klant bevinden. De Nederlandse Ski Vereniging is hiervan een goed voorbeeld. De Europeesche werkt hier al meer dan 30 jaar mee samen. Gezamenlijk hebben beide partijen voor de leden een op maat afgestemde doorlopende reisverzekering ontwikkeld met een uitgebreide wintersportdekking.

Kernfunctie verzekeren

“Voor deze succesvolle vorm van samenwerking willen we in de toekomst meer ruimte creëren. Deze ruimte ontstaat door het verkopen voortaan over te laten aan onze intermediairs. Zo kunnen we ons weer volledig richten op onze kernfunctie en dat is verzekeren,” zegt Toon Sweens, Commercieel Directeur. “Wij onderscheiden ons vooral met de kwaliteit van onze verzekeringen en de toegevoegde waarde van onze service en aanvullende diensten. Door nauwer met het intermediair en gespecialiseerde partners samen te werken, kunnen wij dit in de toekomst verder uitbouwen.”

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739