vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Europeesche Verzekeringen vergoedt annuleringskosten examenkandidaten

europeesche

Europeesche Verzekeringen vergoedt annuleringskosten examenkandidaten

Reisverzekeraar de Europeesche vergoedt de gemiste vakantie van scholieren die onverwacht op donderdag 30 mei 2013 VWO examen Frans moesten doen.

Directievoorzitter Gerard ten Brincke: “Een onverwacht examen is normaalgesproken geen gedekte reden voor annulering. Op woensdag en donderdag kwamen er bij ons echter zoveel telefoontjes binnen van gedupeerde reizigers, dat we vinden dat we hen hierin tegemoet moeten komen. Want we snappen dat als je examen achter de rug is, je natuurlijk zo snel mogelijk lekker op vakantie wilt. Niemand had kunnen voorzien dat dit zou gebeuren. Voor deze overmachtsituatie maken wij dan ook graag een uitzondering.”

Scholieren met een annuleringsverzekering van de Europeesche kunnen hun schade op de gebruikelijke manier bij de verzekeraar melden om hun annuleringskosten vergoed te krijgen.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739