vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Reisadvies Australië: pas op voor bosbranden!

Bosbrand-Australie

Reisadvies Australië: pas op voor bosbranden!

Het ministerie van buitenlandse zaken heeft gisteren het actuele reisadvies voor Australië gewijzigd. Reizigers dienen waakzaamheid te betrachten in de gebieden waar bosbranden zijn.

Op dit moment woeden grote bosbranden in New South Wales (NSW). Men wordt aangeraden in de gebieden waar bosbranden zijn waakzaamheid te betrachten, de berichtgeving in de media te blijven volgen en je te informeren over de situatie en actuele ontwikkelingen ter plaatse alvorens af te reizen

Er zijn geen bijzondere veiligheidsrisico’s voor de gebieden waar geen bosbranden zijn .

Het bosbrandseizoen loopt van oktober tot en met maart. In verscheidende delen van Australië, met name in New South Wales, is het risico van zich snel uitbreidende bosbranden in die periode extreem groot. In een periode van ernstige bosbranden wordt je geadviseerd in Australië dagelijks het lokale nieuws te volgen en aanwijzingen van de autoriteiten en hulporganisaties strikt op te volgen. Bij twijfel kan je de lokale brandweer of politie bellen voor verdere informatie.

Lees het volledige reisadvies voor Australië op: www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reisadviezen/australie

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739