vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Smerig sanitair grootste ergernis op camping

camping

Smerig sanitair grootste ergernis op camping

Smerig sanitair en luidruchtige medekampeerders zijn de grootste ergernissen op de camping, zo blijkt uit een onderzoek van ACSI onder 6000 Nederlandse en Vlaamse kampeerders. 

Verder is het allang niet meer zo dat Nederlanders met een zak aardappelen op kampeervakantie gaan. Kampeerders uit andere landen, zoals de Italianen, koken veel vaker hun eigen potje op de camping dan wij. Zelf koken is nog steeds populair, maar wordt echter graag afgewisseld met een avondje uit eten. Buiten de deur kiezen we vaak toch voor onze vertrouwde Hollandse pot.

Opvallend is ook dat wijn op de camping overduidelijk populairder is dan een biertje. Maar liefst 53,4% van de kampeerders verkiest wijn boven bier. Met slechts 19,8 % is het biertje overduidelijk minder in trek. De overige kampeerders nemen het liefst een glaasje fris.

Ergernissen op de camping

De grootste ergernis op de camping is een medekampeerder die het sanitair smerig achterlaat. Wat ons ook stoort, zijn luidruchtige kampeerders. Uit het onderzoek komt een overduidelijke top 3 van ergernissen naar voren.

Top 3 ergernissen op de camping:

  1. Kampeerders die het sanitair smerig achterlaten (45%)
  2. Luidruchtige kampeerders (34%)
  3. Kampeerders die rommel achterlaten op de camping (9,5%)

De kampeerders die meewerkten aan het onderzoek laten hun ultieme vakantiegevoel echter niet afnemen door irritaties. Het hoofdingrediënt voor een ultiem vakantiegevoel is mooie natuur, gevolgd door lekker eten, een goed boek, actieve bezigheden en culturele uitstapjes. Een beduidend kleiner percentage kiest voor zonnebaden op een bedje en goede muziek.


Reisverzekeringblog tip: Ga je kamperen, zorg dan voor een goede reisverzekering. Het komt nogal eens voor dat kampeerders te maken krijgen met schade door natuurgeweld. Heb je nog geen reisverzekering, sluit hem hier af. Dat kan snel en voordelig: Reisverzekering afsluiten


Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739