vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Voorjaarsvakantie: hond vaker mee op wintersport

Hond vaker mee op wintersport

De trouwe viervoeter reist steeds vaker mee naar de sneeuw. Dat blijkt uit een onderzoek van Casamundo.nl.

In de afgelopen drie jaar is een groei te zien van ruim 25% in het aantal vakantiegangers dat een hond meeneemt op wintersport. Voor zowel reisgezelschappen met als zonder hond blijven Tirol en Salzburgerland favoriet. Opvallend is ook de stijging van het gemiddelde aantal volwassenen per accommodatie in de voorjaarsvakantie.

Het type vakantieganger dat zijn hond meeneemt op wintervakantie is niet de fanatieke skiër. Het zijn mensen die gevarieerde activiteiten willen ondernemen. Ze vinden het leuk een paar uur op de piste te staan, maar maken ook graag een winterwandeling of langlauftocht met de hond erbij.

Reisgezelschap

Naast de sterke groei van het aantal boekingen met honden, constateert Casamundo nog een wintersporttrend voor de voorjaarsvakantie. Het gemiddelde aantal volwassenen per accommodatie neemt toe. Het gemiddelde aantal volwassenen per accommodatie dit jaar is 4-5. Steeds vaker kiezen consumenten er voor om samen een accommodatie te delen om kosten te besparen, maar ook voor de gezelligheid.

– Wist je dat bij sommige reisverzekeraars hond ook op een reisverzekering en/of annuleringsverzekering meeverzekerd is? Lees hier meer:

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739