vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

60% meer Nederlandse vakantiegangers naar Ibiza door bioscoophit

Ibiza lijkt dé vakantiehit voor 2013 te worden. Het aantal boekingen van vliegtickets naar het populaire Spaanse eiland is dit jaar met bijna 60% gestegen ten opzichte van 2012.

Dat komt vrijwel volledig op het conto van ‘Verliefd op Ibiza’, die zeven weken lang de best bezochte film in de bioscopen was. Zo blijkt uit recente gegevens van vliegticketboekingsite CheapTickets

Het aantal Nederlanders dat een reisje naar Ibiza boekt, is ruim verdubbeld in de periode januari t/m maart 2013 ten opzichte van dezelfde periode in 2012. Nederlanders vluchten door de koude winter- en lentedagen naar de zon en lopen na het kijken van de film extra warm voor Ibiza.

Opvallend is dat mensen in grotere groepen hun vliegreis plannen. De film lijkt dus ook inspiratie te bieden om met een groep vrienden naar Ibiza te vertrekken. En nu de distributierechten bovendien zijn verkocht aan Duitsland, Frankrijk, Oekraïne en Rusland, zal dat wellicht leiden tot nog meer boekingen. Daarmee ontpopt de film zich als een echt marketinginstrument voor Ibiza.

Over de film

De film verliefd op Ibiza, met rollen voor onder meer Jan Kooijman, Gigi Ravelli, Simone Kleinsma, Rick Engelkes, Kim Feenstra en Sanne Vogel, draait sinds 31 januari in de bioscoop. Armin van Buuren heeft de soundtrack van de film verzorgd. Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op elkaar, en op Ibiza.

Reisverzekeringblog.nl tip: Sluit voor je vakantie naar Ibiza een reisverzekering af. Het Ministerie van Buitenlandse zaken adviseert het volgende: Een reisverzekering met dekking van medische kosten in het buitenland is belangrijk. Medische voorzieningen zijn in het buitenland vaak extreem duur.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739