vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Aanvraag Schengenvisum voor Frankrijk binnen 48 uur voor aantal landen

Aanvraag schengenvisum voor frankrijk binnen 48 uur voor aantal landen

De Franse Minister-President Edouard Philippe heeft afgelopen woensdag aangekondigd, dat de behandeling van een aanvraag voor een Schengenvisum voor burgers van een aantal landen zal worden ingekort tot maximaal 48 uur.

Ingezetenen van Thailand, Rusland, India, de Filipijnen, Cambodja, Laos, Myanmar en Indonesië zullen vanaf 1 november hun aanvraag voor een visum binnen 48 uur afgehandeld zien, waar dit nu nog zeker 10 dagen of soms nog langer kan duren.

Frankrijk zag het aantal toeristen door de aanslagen in Parijs en Nice drastisch verminderen, maar heft inmiddels de weg omhoog weer ingezet. Dit jaar worden 89 miljoen toeristen verwacht en het streven is naar 100 miljoen bezoekers in 2020.

De Franse overheid gaat ook meer personeel inzetten voor de paspoortcontrole op vliegvelden, zodat de wachttijd voor EU-burgers maximaal 30 minuten en voor niet-EU reizigers maximaal 45 minuten gaat bedragen.

Bron: Bangkok Post

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739