vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

ANWB komt met Vakantieradio

ANWB komt met Vakantieradio

Nederlandse reizigers in binnen- en buitenland kunnen vanaf 2 juli gedurende twee maanden de uitzendingen van ANWB Vakantieradio beluisteren via internet op www.anwb.nl/vakantieradio.

De toeristenbond biedt reizigers internetradio onderweg naar- en op hun vakantiebestemming met informatie over het actuele nieuws, weer en het verkeer. De ANWB probeert enigszins in de leemte te voorzien die is ontstaan door het stoppen van de Nederlandstalige uitzendingen van de Wereldomroep in 2012.

Radio Tour de France

Vakantiegangers hoeven met ANWB Vakantieradio niets te missen van het laatste nieuws en van populaire programma’s als Langs de Lijn, Radio Tour de France en met het Oog op Morgen. Ze zijn via een laptop, tablet of smartphone eenvoudig te beluisteren op de camping, in het hotel, de gîte of in een bed and breakfast. Op de meeste vakantiebestemmingen is er tegenwoordig wel gratis Wi-Fi.

In de rubriek “Waar is de zon” biedt Meteo Consult een overzicht van het weer in Nederland en in de populaire Europese vakantielanden.

De ANWB biedt de reiziger onderweg in een overzicht actuele informatie over de drukte op de binnen- en buitenlandse wegen, calamiteiten, reisadviezen, tips over de auto, de caravan en gezondheid. Ook zijn de vakantie-belevenissen van een groot aantal leden te beluisteren.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739