vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Automobilisten moeten rekening houden met files door dagjesmensen

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers De ANWB waarschuwt voor mogelijke files van mensen die er een dagje op uit trekken.

Vanwege Hemelvaartsdag hebben veel mensen een lang weekend. Er worden ongeveer 600.000 korte vakanties in eigen land doorgebracht.

Van 10.00 tot 16.00 uur moeten automobilisten rekening houden met drukte op de weg. De ANWB denkt dat door het concert van de Toppers in de Arena, Dauwpop in Hellendoorn en Oerrock in het Friese Ureterp er knelpunten ontstaan. Ook bij de Tong Tong Fair in Den Haag en Breda Jazz kan het druk worden.

Gisteren was het redelijk druk op de wegen, al stond er toen minder file dan de ANWB had verwacht. Voor vrijdag verwacht de ANWB nagenoeg geen files.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739