vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Belgische kitesurfer verongelukt

Belgische kitesurfer verongelukt Een Belgische man van 35 jaar is omgekomen tijdens het kitesurfen. Het ongeluk gebeurde op het strand van Oostduinkerke in België, zo schrijft de krant De Standaard. 

Hij was samen met zijn vriendin aan het oefenen op het strand toen een windstoot hem de lucht in trok. De man was onervaren en oefende niet met geschikt materiaal.

Volgens andere kitesurfers gebruikte de man een te grote vlieger. Hierdoor werd hij bij een windvlaag de lucht ingetrokken en kwam een eind verder neer met zijn hoofd op het zand.

Het ongeluk gebeurde voor de ogen van toeristen en andere kitesurfers. Twee jaar geleden kwam op hetzelfde strand een jonge vrouw om het leven bij een kitesurfongeval.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739