vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche verzekeringen
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Twee Canadese zussen dood aangetroffen op hotelkamer in Thailand

In een hotelkamer op het populaire toeristische eiland Koh Phi Phi, zijn de lichamen gevonden van twee vrouwen uit Canada, zo melden Thaise media.

De twee zusjes in de leeftijd van 20 en 26 jaar werden afgelopen vrijdagmiddag dood aangetroffen door het hotelpersoneel. Een woordvoerder van de plaatselijke politie, Luitenant Pongpan Waiyawat, liet weten dat de doodsoorzaak nog niet is vastgesteld. “We moeten wachten op een autopsie voordat we iets kunnen zeggen over de oorzaak. Uit een eerste onderzoek bleek geen sporen van geweld in de hotelkamer van de Canadese toeristen”, zo laat de politiewoordvoerder weten aan een internationaal persbureau.

Verdachte omstandigheden

De ‘Phuket Gazette’ schrijft echter dat er wel degelijk verdachte omstandigheden zijn. De lichamen van beide vrouwen vertoonden sporen van vergiftiging zoals bloedend tandvlees en beschadigingen van de huid. Ook de vingernagels en teennagels waren blauw gekleurd. In de hotelkamer werd tevens braaksel gevonden

De politie heeft monsters genomen, deze zijn naar een laboratorium gestuurd om te bepalen of er sprake is van een vergiftiging. De lichamen van de vrouwen zijn naar een ziekenhuis in Krabi vervoerd.

De dood van deze twee vrouwen volgt op een reeks van incidenten op Phi Phi Island. Eerder stierven een Amerikaanse en twee Noorse toeristen in 2009. Vermoedelijke aan de gevolgen van vergiftiging tijdens een verblijf in ‘The Laleena guesthouse’ op hetzelfde eiland.

Ondanks een uitgebreid onderzoek lukt het destijds niet om een sluitend bewijs te leveren over de doodsoorzaak van de drie dode toeristen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *