vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisbranche verwacht chaos om online Turks toeristenvisum

Reisbranche verwacht chaos om online Turks toeristenvisum

De reisbranche in Nederland is niet blij met de invoering van een verplicht elektronisch toeristenvisum voor Turkije.

Vanaf 10 april moeten toeristen voor vertrek op internet een visum bestellen om Turkije in te mogen. Nu kan dat visum nog bij aankomst op de luchthaven in Turkije worden gekocht.

Reisorganisatie TUI verwacht chaos en vakanties die in het water vallen omdat reizigers vergeten van te voren een visum te regelen. TUI wil graag dat Turkije ook mogelijkheid behoud om bij aankomst een toersitenvisum te kopen.

Het e-visum kost ongeveer 15 euro en men kan deze alleen kopen als je creditcard bezit. Ook daar is TUI niet blij mee. De reisorganisatie wil dat betaling via iDeal ook mogelijk wordt omdat veel Nederlanders geen creditcard hebben.

Bron: NOS

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739