vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Europeesche en Fietsersbond gaan samenwerken

Europeesche Verzekeringen is onlangs een samenwerking gestart met de Fietsersbond. De Europeesche wil daarmee een actieve bijdrage leveren aan het veilige gebruik van fietsen, met e-bikes in het bijzonder.

Ook wil de Europeesche de Fietsersbond helpen om het recreatief gebruik van de fiets te stimuleren.

Nieuwe trainingen en liefhebbersroutes

De samenwerking bestaat uit twee componenten. Ten eerste het verzorgen van e-bike trainingen voor nieuwe gebruikers. Het gebruik van een e-bike in het verkeer wordt namelijk door veel mensen onderschat. Vooral de verhoogde snelheid zorgt tijdens de eerste kilometers regelmatig voor ongelukken. Naast het verzorgen van de trainingen heeft de Europeesche een twaalftal liefhebbersroutes samengesteld: in elke provincie een mooie afwisselende fietsroute langs de mooiste plaatsen. Alle routes zijn met zorg uitgestippeld door echte fietsliefhebbers en actieve vrijwilligers van de Fietsersbond. De liefhebbersroutes zijn gratis voor iedereen beschikbaar in de nieuwe Routeplanner app van de Fietsersbond.

Samen op de trappers voor de aftrap

De Europeesche en de Fietsersbond bezegelden de samenwerking door samen met een aantal liefhebbers de liefhebbersroute van de provincie Utrecht te fietsen. De route bracht het gezelschap langs mooie dorpen zoals Linschoten en Montfoort.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739