vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Europeesche verhoogt premies van doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen

Europeesche verhoogt premies van doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen Reisverzekeraar de Europeesche verhoogt per 5 februari de premies van haar doorlopende reis- en annuleringsverzekeringen. Bestaande verzekerden gaan vanaf 1 maart de nieuwe premies betalen.

De premies van de doorlopende reisverzekeringen die voor juni 2013 zijn afgesloten, zijn de afgelopen jaren niet door de Europeesche verhoogd. De premies worden nu wel aangepast in verband met de gestegen schadelast en annuleringsuitkeringen.

Bij de huidige Doorlopende Verzekering voor Reizen worden de premies van de dekkingen Optimaal, Annulering en Allrisk Annulering naar boven aangepast.

Premiewijziging per 5 februari 2015

Voor nieuwe verzekeringen geldt de nieuwe premie vanaf 5 februari 2015. Bij bestaande verzekerden gaat de nieuwe premie in vanaf 1 maart, zodra hun verzekering verlengd wordt of als de dekking tussentijds wordt aangepast. Verzekerden worden hierover geïnformeerd in de prolongatiebrief van de Europeesche.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739