vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Wintersport, een gezonde inspanning

Wintersport, een gezonde inspanning

Actieve vakanties zijn goed voor je gezondheid  De combinatie van inspanning en ontspanning bij wintersport geven een voldaan gevoel en een ‘energy boost’.

Het Oostenrijkse Zillertal heeft dan ook alles in huis voor een geslaagde wintersportvakantie. Vooral waar het gaat om het gezondheidsaspect. Zuurstofrijke berglucht, indrukwekkende natuur, lichamelijke inspanning en ontspanning naast de piste zorgen ervoor dat men weer vol energie van vakantie terugkeert.


Reisverzekeringblog.nl tip: Vergeet niet om een reisverzekering af te sluiten met wintersportdekking. Anders ben je niet verzekerd als je gered moet worden van een berghelling of met een banaan van de piste naar het dal moet worden vervoerd. Lees hier meer over een wintersport reisverzekering.


De zuurstofrijke berglucht doet de stadslongen goed en beweging in de sneeuw te midden van imposante bergpanorama’s gaat winterdepressie tegen. Het Zillertal bestaat uit vier uitgestrekte skigebieden en is, dankzij de Hintertuxer gletsjer, het enige Oostenrijkse skigebied waar men het hele jaar door kan skiën. In het Zillertal vindt elke wintersporter wat hij zoekt. Van brede hellingen tot ruime carvingpistes tot Harakiri, de steilste afdaling van Oostenrijk.

Actieve vakantie is goed voor de gezondheid

Skiën is een zeer gezonde sport, omdat er gebruik gemaakt wordt van alle spieren in het lichaam. Het vereist kracht, conditie, goede coördinatievaardigheden en het heeft ook nog eens een goede uitwerking op de stofwisseling en bloedsomloop. Vooral de afwisseling tussen spierinspanning op de pistes en spierontspanning is uitermate gezond.

Bewegen in de natuur versterkt lichaam, geest en ziel, prikkelt de zintuigen en creëert plaats voor nieuwe perspectieven. Het dagelijks leven vergeten en tegelijkertijd iets voor je gezondheid doen.

Meer informatie: www.zillertal.at

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739