vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Lastminute vakantie? Vergeet niet om een reisverzekering af te sluiten!

Lastminute vakantie? Vergeet niet om een reisverzekering af te sluiten!
Lastminute vakantie? Vergeet niet om een reisverzekering af te sluiten!

Snel weg uit het regenachtige Nederland? Vergeet dan niet niet om een annuleringsverzekering en een reisverzekering af te sluiten.

Nederlanders boeken steeds later een vakantie. Ben jij ook van plan om een lastminute vakantie te boeken, lees dan onze tips.

Naast het vinden van de juiste reis die past binnen het budget, moeten ook een aantal andere zaken geregeld worden. Je bent druk en al snel kun je dan wat vergeten. Daarom ons advies: boek je een lastminute vakantie, vergeet dan niet om ook een reis- en een annuleringsverzekering af te sluiten.

Inentingen

Ben je van plan een lastminute naar een tropisch land te boeken, dan moet je goed kijken welke inentingen je nodig hebt. Een aantal vaccinaties werkt niet direct, de bescherming is dan pas maximaal na een aantal weken. In sommige gevallen zijn er meerdere inentingen nodig. Dat is niet handig wanneer je over drie dagen al vertrekt. Vergeet niet bij de GGD of huisarts na te vragen of je inentingen nodig hebt.

Annuleringsverzekering afsluiten

Ook wanneer je een lastminute boekt, kan het raadzaam zijn om toch een annuleringverzekering af te sluiten. Allianz Global Assistance heeft voor lastminute boekers een Last Minute Annuleringsverzekering samengesteld. Deze uitgebreide annuleringsverzekering kan je afsluiten binnen vier weken voor vertrek. Als er voor de reis alsnog iets gebeurt, waardoor je niet op reis kan, dan worden de annuleringskosten vergoed. Ook als je al vertrokken bent en je reis moet afbreken wordt de gehele reissom vergoed.

Reisverzekering afsluiten

Een reisverzekering afsluiten kan desnoods nog vlak voordat je vertrekt. Toch is het raadzaam om het op tijd te doen dan heb je rustig de tijd om te bekijken wat je wel of niet mee wilt verzekeren. Wij adviseren altijd de dekking Medische kosten mee te verzekeren. Je zorgverzekering vergoedt namelijk niet altijd alle medische kosten in het buitenland.

Ga je bijzondere sporten doen tijdens je vakantie? Kijk dan goed of dit wel meeverzekerd is. Er is een speciale reisverzekering voor outdoor sporten en survial.

Annuleringsverzekering vergeten?

Het kan gebeuren dat je vergeten bent een annuleringsverzekering af te sluiten. Dat kan vervelende financiële consequenties hebben. Toch kan Reisverzekeringblog meestal wel een passende oplossing bieden. Ben je een annuleringsverzekering vergeten? Of is de termijn van zeven dagen na het boeken verstreken? Neem contact met ons op: 055- 5400408 in veel gevallen kunnen wij je helpen.

Reisverzekering vergeten?

Voor je lastminute vakantie ben je meestal druk met het regelen van zaken. Je koffer inpakken, paspoort, vliegtickets, planten verzorgen, enz. Je moet veel onthouden en dan kun je ook gemakkelijk iets belangrijks vergeten. Misschien ben je zelfs al op je vakantiebestemming en kom je er achter dan je geen reisverzekering hebt afgesloten. In dat geval kan Reisverzekeringblog.nl je helpen. Bel ons op: 055- 5400408 De kans is groot dat wij je kunnen helpen door alsnog een reisverzekering voor je af te sluiten.

Niet vergeten: belangrijke telefoonnummers

Vergeet niet om alle belangrijke telefoonnummers te noteren. Zowel op papier, dat je in je koffer bewaart, als opgeslagen in je mobiele telefoon. Je telefoon kan gestolen worden, in dat geval is het handig dat je een back-up hebt. Wat zijn belangrijke telefoonnummers? Deze in ieder geval:

  • De Nederlandse ambassade in je vakantieland.
  • Je zorgverzekeraar (neem je zorgpas mee).
  • De alarmcentrale van je reisverzekeraar (noteer je polisnummer).

Weet je zeker dat je niets vergeten bent? Nee? Dan wensen wij je een prettige vakantie!

Snel een Reisverzekering afsluiten? Bereken hier de premie

Ga je op vakantie en wil je een kortlopende of doorlopende reisverzekering afsluiten? Dat kan hier voordelig en het is zo geregeld.

Let op! Ga je vaker per jaar op vakantie? Dan kan een doorlopende reisverzekering voordeliger zijn.


Doorlopende reisverzekering afsluiten

Ga je vaker per jaar op vakantie? Sluit dan hier een doorlopende reisverzekering af. Dat kan voordelig en het is zo geregeld.

Hier kan je zelf eenvoudig een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance afsluiten. Je ontvangt de polis direct per e-mail.

Vragen over reisverzekeringen?

Heb je een vraag over kortlopende reisverzekeringen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739