vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Mannen hebben vaker seks tijdens vakantie

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Mannen voelen zich op vakantie sneller aangetrokken tot andere mensen. Daarnaast hebben ze tijdens de vakantie vaker seks dan thuis.

Dit is gebleken uit een online enquête onder 551 bezoekers van de website Reisgraag.nl.

Tevens blijkt dat de meeste mensen op vakantie vaker seks hebben dan thuis, maar dit loopt langzaam af naarmate men ouder wordt. Van de relaties die na de vakantie stukgelopen zijn heeft een derde in de leeftijdscategorie 18 tot 29 jaar als reden gegeven dat de partner te veel alcohol dronk.

Aantrekkelijker tijdens vakantie

Meer mannen (15,9%) dan vrouwen (6,1%) voelen zich tijdens de vakantie sneller aangetrokken tot andere mensen terwijl ze met hun geliefde op vakantie zijn. Jongeren onder de 18 jaar (24%) voelen zich, vergeleken met andere leeftijden, het meest aangetrokken tot andere mensen dan hun partner. Van alle respondenten vinden de personen tussen de 18 en 29 jaar (69,4%) andere mensen minder aantrekkelijk tijdens een vakantie met hun partner.

Meer seks op vakantie dan thuis

Meer mannen (58,9%) dan vrouwen (56,3%) geven aan dat ze meer seks hebben op vakantie. Ook is gebleken dat meer mannen (6,5%) dan vrouwen (4,6%) tijdens hun vakantie juist minder aan deze activiteit doen. Hoe ouder men wordt, hoe kleiner het verschil is tussen de frequentie van seks op vakantie en de frequentie van seks thuis.

Drank op vakantie betekent einde relatie voor jonge stellen

38,5% van de mannen en 43,8% van de vrouwen die hun relatie na de vakantie verbrak, geeft aan dat er vooraf al twijfels waren. Dit geldt vooral voor de mensen met een leeftijd tussen de 30 en 49 jaar (75%). Meer mannen (30,8%) dan vrouwen (12,5%) hebben hun relatie verbroken, omdat er tijdens de vakantie veel ruzie was. Van de respondenten die jonger dan 18 jaar zijn liet 50% weten dat ze de relatie beëindigden, omdat er overspel gepleegd was. De meeste mensen tussen de 18 en 29 (27,3%) gaven als reden dat hun partner te veel dronk.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739