vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Medische reisverzekering‎ voor Amerikanen v.a. €3,- per dag

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Medische reisverzekering Amerikanen

Sluit nu een Allianz Travel Risk Insurance af voor jouw buitenlandse gast!

SOS-kosten (o.a. hulpverlening, redding en opsporing).

Medische kosten (o.a. ziekenhuis, specialist en artsen)gedekt tot €30.000,-

Repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot) alle noodzakelijke kosten.

Kosten begrafenis of crematie en overkomst van familie.

De zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld: Allianz Global Assistance.

Premie vanaf €3,- per dag

Voor Amerikanen onder de 70 jaar die naar Nederland reizen hebben wij een uitstekende en voordelige medische reisverzekering. De Travel Risk verzekering kost slechts € 3,- per dag. Reizigers uit Amerika zijn dan in heel Europa verzekerd voor o.a. hulpverlening, medische kosten en repatriëring.

De Travel Risk Insurance is een complete reis- en annuleringsverzekering voor familie of vrienden die voor hun vakantie naar Nederland komen. De Travel Risk Insurance biedt een uitgebreide dekking voor Amerikanen in heel Europa en de landen aan de Middellandse Zee en kan voor maximaal 90 dagen worden afgesloten. Onder de dekking van deze reisverzekering vallen SOS-kosten, hulpverlening en medische kosten (o.a. ziekenhuis, ambulance, dokterskosten, hulpmiddelen, tandartskosten bij ongeval en medicijnen).

Medische reisverzekering‎ voor Amerikanen

Medische reisverzekering‎ voor Amerikanen
Medische reisverzekering‎ voor Amerikanen

De Travel Risk Insurance heeft een uitgebreide dekking, zo kan wintersport en bijzondere sporten tegen een premieverhoging meeverzekerd worden, echter alleen binnen Europa. De maximale reisduur van de Travel Risk Insurance is 90 dagen. De annuleringsverzekering kan alleen worden afgesloten wanneer de reis in Nederland is geboekt. De Travel Risk Insurance is geschikt voor iedereen die van Amerika naar Nederland of elders in Europa reist. De verzekering biedt dekking voor:

  • SOS-kosten (o.a. hulpverlening, redding en opsporing).
  • Medische kosten (o.a. ziekenhuis, specialist en artsen).
  • Repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot).
  • Kosten begrafenis of crematie en overkomst van familie.

Ook je reisdocumenten (aanschafkosten laissez-passer, vervangend visum of ander officieel reisdocument), vervangende kleding en/of toiletartikelen maar ook schade aan logiesverblijven is meeverzekerd. Verder valt onder de dekking:

  • ziekte, ongeval of vermissing van verzekerde;
  • overlijden van verzekerde en ziekte, ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde;
  • overlijden van een meeverzekerde reisgenoot;
  • schade aan eigendommen van verzekerde in het land van domicilie;
  • gedwongen oponthoud.

Sluit hier een medische reisverzekering af voor Amerikaanse gasten

Op deze website kan jij zelf eenvoudig en snel een medische reisverzekering afsluiten voor jouw gast uit de Verenigde Staten van Amerika. Jij mag verzekeringsnemer zijn (premiebetaler) en jouw gast uit Amerika dan de verzekerde. De polis ontvang je snel. Vraag je vandaag een polis aan, dan ontvang je die dezelfde of de volgende dag. De polisvoorwaarden zijn ook in het Engels beschikbaar.

Vragen?

Heb je vragen over een medische reisverzekering voor Amerikanen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739