vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Mooi weer reisverzekering

Een reisverzekering tegen regen. Klinkt leuk maar het bestaat echt. Vliegmaatschappij Lufthansa komt met een ludiek product tegen slecht weer.

Het gaat niet zo goed in de reisbranche. Vanwege de slechte economische situatie kiezen veel toeristen voor een verblijf in eigen land of een autovakantie. Luchtvaartmaatschappijen stunten met prijzen, maar gaan soms nog verder. Zo komt Lufthansa met de Sunshine ticket.

Indien het regent tijdens je verblijf kan je een vergoeding ontvangen van € 20, tot een maximum van € 200. De verzekering zelf kost € 20.

Weerstation als controle
Lufthansa hanteert als bron en controle de website www.wetteronline.de; er geldt een ondergrens van tennminste vijf millimeter per kubieke meter. Wanneer er meer regen is gevallen op jouw vakantiebestemming, dan heb je recht op de vergoeding.

Niet alle bestemmingen
De regenverzekering is alleen te boeken op vluchten die vanuit Duitsland vertrekken en slechts geldig voor een beperkt aantal geselecteerde zonbestemmingen. Vanzelfsprekend zijn bestemmingen waar het regelmatig regent niet opgenomen in de lijst.

Je ticket terugverdienen
Er zijn al tickets, voor Europese bestemmingen,  beschikbaar vanaf €119 (inclusief regenverzekering). Een rekensom leert dat je bij zes dagen regen een bescheiden winst kan maken. Neem dan vooral een regenpak, paraplu en wellicht een stapel leesboeken mee…

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739