vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Nederlandse toerist overleden in Italië

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Een Nederlandse toerist (76) is gisteren in Italië omgekomen toen hij tijdens het zwemmen een hartaanval kreeg, zo schrijven Italiaanse media.

De bejaarde man vierde vakantie met zijn gezin in de badplaats Lido di Camaiore. Hij nam een duik in de zee om af te koelen, maar kreeg een hartaanval.

Reanimatie van badmeesters en hulpdiensten mochten niet meer baten. Hij overleed voor hij in het ziekenhuis aankwam.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739