vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Nederlandse vakantiegangers willen graag naar de VS emigreren

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Nederlandse vakantiegangers vinden de Verenigde Staten het beste land om naar te emigreren. Ook Italië, met haar prachtige natuur en lekkere eten, is een populair land om te wonen.

Dit blijkt uit onderzoek van Travelta onder bijna 5.000 Nederlandse en Belgische vakantiegangers.

VS opvallend populair

Ruim een kwart van de vakantiegangers zouden het liefst voor altijd in de Verenigde Staten willen wonen. Deze opvallend grote groep geeft aan dat dit land hun hart heeft gestolen om de vele mogelijkheden, de onontdekte gebieden en de prachtige natuur. Een bezoek aan de Verenigde Staten voelt voor hen vaak als thuiskomen.

Italië en Spanje

Ook Italië en Spanje zijn populaire landen om eindeloos te vertoeven. Ruim 10% van de ondervraagden woont het liefst voor altijd in Spanje en zelfs 17% geeft aan graag te verkassen naar Italië.

In Italië zouden de vakantiegangers wel willen wonen vanwege de oude stadjes, geschiedenis en uitstekende keuken. Spanje is geliefd om haar gastvrijheid, het goede klimaat en de interessante cultuur.

De top zes van landen waar de respondenten het liefst willen wonen ziet er als volgt uit:

  1. VS (28% van de stemmen)
  2. Italië (17% van de stemmen)
  3. Spanje (10% van de stemmen)
  4. Frankrijk (5% van de stemmen)
  5. Engeland (5% van de stemmen)
  6. Australië (4% van de stemmen)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739