vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Overstromingen Tsjechië: Reisadvies aangepast

Overstroming

Overstromingen Tsjechië: Reisadvies aangepast

Het ministerie van buitenlandse zaken heeft het reisadvies voor Tsjechië aangepast naar aanleiding van de overstromingen door hevige regenval. Reizigers in Tsjechië moeten waakzaam zijn.

Op de website van het ministerie staat het volgende te lezen:

“Er is op veel plaatsen in Tsjechië sprake van overstromingen als gevolg van overmatige regenval. De noodtoestand is op zondag 2 juni afgekondigd in geheel Bohemia (m.u.v. de Pardubice regio). De Burgemeester van Praag heeft een oproep gedaan om niet af te reizen naar Praag totdat de noodtoestand is opgeheven. Het openbaar vervoer in Praag en in Tsjechië is door de overstromingen ernstig verstoord.”

Informatie over de laatste stand van zaken ten aanzien van de overstroming kan gevonden worden via de volgende website: www.praguewelcome.cz/flood-update

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739