vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Pechhulpverzekering zinvol bij autovakantie

Deze week stond er een bericht in de Telegraaf over een gezin die door geblunder van de ANWB al ruim een week met autopech vast zat op een camping in Frankrijk.

Een vervelend voorval zeker voor betrokkenen. Uit het artikel blijkt dat het steunpunt in
Lyon niet is opgewassen tegen piekbelastingen. Het feit dat de ANWB in deze periode studenten inhuurt zal ook niet bijdragen aan een oplossing vinden wij van Reisverzekering Blog.

Autopechhulp verzekering zinvol
Autopechhulp verzekering zinvol

Pechhulpverzekering toch nuttig
Ondanks de slechte ervaring van deze familie, adviseren wij toch om naast een reisverzekering ook een pechhulpverzekering af te sluiten. De kans dat door autopech je vakantie in het water valt is aanzienlijk. Een bekend probleeem is bijvoorbeeld oververhitting van de motor door files in de brandende zon. Het herstellen van je auto en/of  het wegslepen kan je veel geld kosten.

(meer…)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739