vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Piloten Lufthansa gaan woensdag staken

Lufthansa Reizigers die gebruik maken van Lufthansa kunnen morgen rekenen op vertragingen en het uitvallen van vluchten. De piloten van de Duitse luchtvaartmaatschappij gaan woensdag staken. Ze leggen de hele dag het werk neer, zo heeft hun vakbond bekendgemaakt.

Het is onduidelijk of de staking ook gevolgen heeft voor het Nederlandse vliegverkeer maar dat is wel aannemelijk.

Volgens de bond worden vooral passagiers op korte en middellange vluchten getroffen.

Lufthansa onderhandelt met de vakbonden over nieuwe arbeidsvoorwaarden. Het voorstel van de luchtvaartmaatschappij heeft negatieve gevolgen voor jonge piloten. De bonden vinden dat onacceptabel. Ze hebben de afgelopen maanden al vaker actiegevoerd tegen de bezuinigingsplannen van de directie.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739