vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Reisadvies: Ga niet naar Egypte

Reisadvies: Ga niet naar Egypte

Reisadvies: Ga niet naar Egypte

Door de toenemende onrust is het reisadvies voor Egypte gisteren wederom aangescherpt door het Ministerie van Buitenlandse zaken. Alle reizen naar Egypte met een andere bestemming dan de hotelresorts aan de Rode Zee en de Golf van Akaba worden ontraden.

Nederlanders in Egypte: wees voorzichtig

Nederlanders die zich in Egypte bevinden, behalve de Nederlanders in de hotelresorts die zijn gelegen aan de kust van de Rode Zee en aan de Golf van Akaba wordt geadviseerd om zich af te vragen of ze niet beter uit Egypte kunnen vertrekken.

Minister Timmermans van Buitenlandse Zaken zegt dat toeristen het best in hun hotelresort kunnen blijven en de aanwijzingen moeten opvolgen van de lokale autoriteiten.

Geen reden om vakantie te annuleren

De verslechterde situatie in Egypte is overigens geen reden om een voorgenomen reis kosteloos te annuleren. Het Calamiteitenfonds heeft wel een uitkeringsvatbare situatie vastgesteld, echter met uitzondering van de vakantie­bestemmingen gelegen aan de kust van de Rode Zee of de Golf van Akaba.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739