vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisadvies voor Vanuatu aangepast: Extra waakzaamheid betrachten

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers Het Ministerie van Buitenlandse zaken heeft gisteren het reisadvies voor Vanuatu aangepast in verband met de actualiteit en zware criminaliteit.

Op website van BuZa staat de volgende tekst te lezen:

“Actualiteiten 

Bij reizen in Vanuatu wordt geadviseerd extra waakzaamheid te betrachtenin verband met een toename van de criminaliteit, met name gewelddadige inbraken, overvallen en verkrachtingen. Tevens wordt geadviseerd demonstraties en samenscholingen te mijden. 

Zware criminaliteit 

Ondanks dat de criminaliteit niet hoog is in Vanuatu, worden reizigers geadviseerd extra waakzaam te zijn. Er is een toename geconstateerd van gewelddadige overvallen, verkrachtingen en inbraken. U wordt geadviseerd demonstraties en samenscholingen te mijden. Met name vrouwen worden geadviseerd vooral ’s nachts niet alleen over straat te gaan.”

Actuele reisadviezen

Bezoek altijd voor de meest actuele reisadviezen altijd de website van het Ministerie van Buitenlandse zaken: www.minbuza.nl/reizen-en-landen/reisadviezen

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739