vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekeraars laten Twitter links liggen

PERSBERICHT

Reisverzekeraars laten Twitter links liggen

Uit een onderzoek van www.reisverzekeringblog.nl is gebleken dat vijf grote reisverzekeraars in Nederland niet of nauwelijks gebruik maken van Twitter. In veel gevallen is het Twitter account met de merknaam niet eens in het bezit van de reisverzekeraar.

Gemiste kans
Juist voor reisverzekeraars is Twitter erg handig om met de verzekerden te kunnen communiceren. Ook in geval van calamiteiten of rampen in het buitenland kunnen er snel grote groepen gebruikers worden bereikt. Het nut van Twitter in deze situaties heeft zich al eerder bewezen. Onder meer door de snelle verslaggeving na rampen en andere actualiteiten, zoals de noodlanding van US Airways-vlucht 1549, de vliegtuigcrash van Turkish Airlines-vlucht 1951 en de ongeregeldheden na de presidentsverkiezingen in Iran in juni 2009.

Maar Twitter kan ook prima ingezet worden om bijvoorbeeld vragen te stellen over een reisverzekering.

(meer…)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739