vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reizigers willen gratis Wifi op de hotelkamer

Reisziekte treft ruim 40% van alle nederlandse gezinnen Gratis Wifi staat bij veel vakantiegangers bovenaan het wensenlijstje. Het al dan niet aanwezig zijn van draadloos internet beïnvloedt zelfs in toenemende mate onze hotelkeuze, zo blijkt uit een enquête van Hotels.com.

Daarnaast willen reizigers dat het ontbijt bij de hotelprijs is inbegrepen en dat er bij het hotel ook kosteloos geparkeerd kan worden.

Verschillen mannen en vrouwen

Het onderzoek toont verder aan dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen wat betreft hun wensenlijstje. Zo willen mannelijke reizigers een fitnesscentrum in het hotel, terwijl vrouwen vooral luxueuze verzorgingsproducten op de kamer kunnen waarderen.

Opmerkelijk: de meerderheid van de hotelgasten zegt nog nooit iets te hebben meegenomen van de hotelkamer.

Wensenlijstje gratis hotelfaciliteiten:

  1. Wifi 38%
  2. Ontbijt 25%
  3. Parking 18%
  4. Uitgebreidabele matras 9%
  5. Shuttle service 4%
  6. Fitness 3%
  7. Room service 2%
  8. Wellness 1%

//
//

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739