vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Repatriëring vermoorde Nederlandse vrouw strandt op geldgebrek

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen

Foto: Omroep Brabant

Daniel Koks en Mariska van der Vorst uit Raamsdonksveer willen het lichaam van de vermoorde moeder van Daniel repatriëren naar Nederland.

De vrouw is om het leven gebracht op de Dominicaanse Republiek.

Probleem is dat het vervoer van haar lichaam naar Nederland te duur voor het koppel is. De kosten voor de repatriëring van het stoffelijk overschot bedragen € 6.500,- Het echtpaar uit Raamsdonksveer heeft dat geld niet. Ze hebben net al hun spaargeld besteed aan de verbouwing van hun huis, onwetend van het drama dat hen te wachten stond.

De moeder van Daniel werd vermoord teruggevonden nadat ze naar de Dominicaanse Republiek was vertrokken om bij te komen na het overlijden van haar man.

Bron: Omroep Brabant

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 8 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739