vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Transavia gaat vanaf 4 juni weer vliegen naar vakantiebestemmingen

Transavia gaat vanaf 4 juni weer vliegen naar vakantiebestemmingen

Transavia start vanaf 4 juni stap voor stap het vluchtschema weer op. De luchtvaartmaatschappij ziet dat er belangstelling is om te reizen én er sprake is van een geleidelijke versoepeling van beperkingen en restricties in Nederland en inreisbepalingen van andere landen in Europa.

Transavia vliegt begin volgende maand vanaf Amsterdam op zes bestemmingen in Griekenland, Portugal en Spanje. Per week zal onderzocht worden of en welke vluchten en extra bestemmingen hier de komende tijd aan toegevoegd kunnen worden. De bestemmingen die weer worden gevlogen zijn Athene, Heraklion en Thessaloniki in Griekenland, Malaga in Spanje en Faro en Lissabon in Portugal. De verwachting is dat Transavia in de loop van de zomer, meer bestemmingen en vluchten kan toevoegen.

Mondmaskers

Vanaf 4 juni dragen passagiers en bemanning op alle vluchten een gezichtsbescherming (van mond en neus). Passagiers dienen er zelf voor te zorgen dat zij de vereiste gezichtsbescherming bij zich hebben. Het cabinepersoneel zal uiteraard ook gezichtsbescherming dragen. Onder gezichtsbescherming verstaan we mond-neusmaskers, zoals niet-medische maskers. De maskers moeten groot genoeg zijn om de neus en mond van de drager volledig te bedekken.

Bestemmingen Transavia: Portugal, Spanje en Griekenland

In Portugal zijn de harde restricties opgeheven. Vanaf 4 juni start de airline weer met een aantal vluchten naar en van Faro en Lissabon.

Voor Spanje geldt op dit moment code oranje en vraagt de reizigers bij aankomst twee weken in quarantaine te gaan. Een deel van de reizigers zal ondanks deze restricties naar Spanje gaan voor familiebezoek of om te genieten van hun tweede huis. Transavia wil ook deze passagiers de kans bieden op reis te gaan en start daarom met een aantal vluchten op Malaga. Op basis van de ervaringen komende periode zullen zij kijken of ze op meer bestemmingen in Spanje gaan vliegen.

Griekenland kent voor Nederlanders een inreisverbod tot en met 31 mei. Gezien de berichtgeving gaat Transavia ervan uit dat restricties daarna worden opgeheven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739