vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Twitter account Europeesche overgedragen

Nederlanders massaal op wintersport

Reisverzekering Blog was tot het begin van deze maand eigenaar van het Twitter account ‘Europeesche’.  Maar zoals toegezegd hebben we dit account recentelijk overgedragen aan de Europeesche. We hopen dat Europeesche Verzekeringen het account ook daadwerkelijk zal benutten en volgen hen dan ook graag op Twitter.

Onderzoek wijst uit dat weinig reisverzekeraars actief zijn op Twitter
Uit onderzoek van Reisverzekering Blog in november 2009 bleek dat reisverzekeraars in Nederland niet of nauwelijks gebruik maken van het communicatiemiddel Twitter. Het onderzoek werd gehouden onder vijf grote reisverzekeraars in Nederland.

Reisverzekering Blog draagt Twitter account over
Reisverzekering Blog was in het bezit van het Twitter account ‘Europeesche’, maar Europeesche Verzekeringen had intussen wel de naam ‘DeEuropeesche’ vastgelegd op Twitter. Momenteel zijn er op beide accounts nog geen actuele tweets te vinden, maar we rekenen erop dat de nieuwsberichten zo snel mogelijk volgen.

(meer…)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739