vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Twitteren met de Douane over reizigersinformatie

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen Vakantiegangers kunnen vanaf hun vakantieadres nog snel kunnen nagaan wat ze wel en niet mee terug mogen nemen naar Nederland.

Staatssecretaris Frans Weekers van Financiën gaf vandaag het startsein voor een pilot waarmee vanaf vandaag tot en met 28 september op deze manier vragen aan de fiscus kunnen worden gesteld.

@douanereizigers

Reizigers die willen weten of ze bepaalde aankopen wel of niet mee mogen nemen naar Nederland kunnen vragen stellen aan @douanereizigers en via www.facebook.com/douanereizigers. Op de website van de Douane (www.douane.nl/reizigers) is veel informatie te vinden. Daarnaast heeft de Douane een app (www.douane.nl/app) ontwikkeld die reizigers overal ter wereld de mogelijkheid biedt de regelgeving voor reisbagage te raadplegen.

De Douane beantwoordt via sociale media algemene vragen. De vragen worden beantwoord van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739