vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Univé

Onderzoek: recreatief duiken, wel of niet gedekt op je reisverzekering? Er zijn in Nederland veel verzekeraars actief die ook reisverzekeringen aanbieden. Een aantal zul je wellicht kennen en anderen misschien niet. Reisverzekering Blog biedt reisverzekeraars de mogelijkheid om informatie te geven over de producten die ze aanbieden.

150 kantoren

Het oudste kantoor van Univé is al in 1794 opgericht. Univé telt ongeveer 3.500 medewerkers. Zo’n 1.700 medewerkers werken op de centrale vestigingen en 1.800 medewerkers werken bij één van de 150 kantoren in het land.

Producten van Univé

Univé biedt de volgende reisproducten aan:

  • Kortlopende en doorlopende reisverzekering.
  • Kortlopende en doorlopende annuleringsverzekering.
  • Autohulppakket.

Geen winstoogmerk

Univé heeft geen winstoogmerk, wat je waarschijnlijk terug zult zien in de premie. De klanten van Univé kunnen 24 uur per dag rekenen op hulp bij pech, ziekte of een ongeval in het buitenland. Deze klanten zijn tevens leden van Univé. Zij profiteren van winstuitkeringen, premiekortingen en activiteiten die het leven en werken aangenamer en veiliger maken.

Univé online

Univé is sinds 1999 actief op het internet met een eigen website. Op deze website kunnen bezoekers informatie vinden, premies berekenen en direct een reisverzekering afsluiten. Ook op andere sites brengt Univé haar producten onder de aandacht. Met affiliate programma’s zit Univé in de opstartfase. Dit neemt maar een klein deel van de online verkopen in.

Een reisverzekering afsluiten bij Univé

De reisverzekeringen van Univé kunnen afgesloten worden bij één van de 150 kantoren verspreid door het hele land. Uiteraard is het ook mogelijk om een reisverzekering af te sluiten via de klantenservice of op de website van Univé. Op de website kun je bijvoorbeeld de premie uitrekenen voor een doorlopende reisverzekering, kortlopende reisverzekering of annuleringsverzekering.

Meest klantvriendelijke verzekeraar van Nederland

Afgelopen jaar is Univé verkozen tot meest klantvriendelijke reisverzekeraar van het land. Dit blijkt uit onderzoek van MarketResponse.

Meer informatie vind je op de website van Univé.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739