vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Vanaf 2010 gemakkelijker switchen van (reis)verzekeraar

De voorwaarden om van je huidige doorlopende (reis)verzekering af te komen, worden vanaf januari 2010 aangepast. Dat hebben de schadeverzekeraars in Nederland besloten.

Nadat je contract na een jaar automatisch verlengd wordt, kun je na deze periode je verzekering per maand opzeggen. Daarnaast gaan verzekeraars ook de consumenten tijdig informeren over de verlengingsdatum en de mogelijkheden om op te zeggen.

“Eindelijk zijn we dus af van die hatelijke kleine lettertjes en (te) lange contracten. Het duurde even maar ook verzekeraars hebben het “klantvriendelijke” licht gezien. Hulde!”

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739